PPRAVLJIČNIH 7

Hotel Krvavec je po izboru obiskovalcev, že 7. leto zapored prejelo prestižni naziv: Najboljše smučišče v Sloveniji. 🎖

Leta za nami so polna izzivov in zmag, na katere smo ponosni in hvaležni.

7 x hvala celotnemu kolektivu RTC Krvavec, ki se neumorno trudi, da celo sezono vse stvari od A do Ž potekajo tekoče, za ljubitelje zime in najbolj zagretim smučarjem, ki se leta in leta vračate na smučišče Krvavec.

S še večjim zanosom bomo tudi letos za vas naredili vse, da boste lahko smučali pod najboljšimi pogoji, medtem pa vas bomo ob pavzah razvajali z na Plaži Krvavec, z vrhunsko kulinariko, z apres ski zabavami popestrili dogajanje na smučišču, da bo vzdušje res vrhunsko.

World ski Awards si prizadeva za dvig standardov na smučiščih po svetu, zato podeljuje nagrade za različne kategorije. Več o organizatorju, boste našli na naslovu: https://worldskiawards.com/

Naziv nam je v veliko čast in seveda odgovornost, da še naprej stremimo h temu, da dvignemo nivo naših storitev, zato še enkrat najlepša hvala, za vse oddane glasove in se kmalu vidimo na belih strminah tudi v novi zimski sezoni! Ne manjkati!

7x Hvala za vaš glas.

Ekipa RTC Krvavec


Preverite še

POROKE

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

VEČERJA NA ZAJLI

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!