Po sedmih zaporednih zmagah za prestižen naslov Najboljše smučišče v Sloveniji, smo se zopet razveselili novice o ponovni nominaciji organizacije World Ski Awards, za najboljše slovensko smučišče ter najboljši butični smučarski hotel.

Kdo bo zmagal odločaš ti, zato te vabimo, da glasuješ za nas in s tem potrdiš, da delamo pravilno ter nam nameniš spodbudo za delo v bodoče.

Svoj glas za najboljše smučišče oddate na: https://worldskiawards.com/award/slovenia-best-ski-resort/2023

Za najboljši butični smučarski hotel pa na: https://worldskiawards.com/award/slovenia-best-ski-boutique-hotel/2023

Hvala za vaš glas.

Ekipa RTC Krvavec


Preverite še

Poroka v Hotelu Krvavec

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

Večerja na zajli

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!