Si zamudil/a super predprodajo?

Ne skrbi smučarske vozovnice bodo še cel november cenejše, kot v zimski sezoni zato izkoristi še zadnjo priložnost.

Zagotovite si svjo cenejšo vozovnico že danes https://www.rtc-krvavec.si/si/ceniki-in-urniki/

Kako do vozovnice?

 • Možnost enostavnega nakupa vozovnic vse dni v tednu (24/7) v spletni trgovini https://skipass.krvavec.eu/ in prevzema vozovnic preko vrste na kartomatu na spodnji postaji kabinske žičnice.

 • Blagajna na spodnji postaji bo odprta:

  -od ponedeljka do petka: 10.00 - 17.00
  -sobota: 9.00 - 12.00
  -nedelja: ZAPRTO! 
 • Nakup na obroke z Diners kartico na blagajni na spodnji postaji kabinske žičnice (pri nakupu nad 100 € na 2 obroka, nad 300 € na 3 obroke).

 • Možnost plačila po predračunu, naročilo na [email protected].

 • Možnost Lean Pay plačila.

Več na www.rtc-krvavec.si, pogoji poslovanja.

Več informacij na 📩 [email protected] ali na 📞 042525915

Obvestilo:

Občasne popolne zapore zaradi sanacije ceste med Gradom in sp. postajo kabinske žičnice Krvavec potekajo vse do 30. 11. 2023; od ponedeljka do petka, med 8:00 – 10:30 in 11:00 – 13:30 - obvoz v tem času je možen čez Možjanco.

FURAMKRVAVEC


Preverite še

Poroka v Hotelu Krvavec

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

Večerja na zajli

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!