Na planini Krvavec imate poleg ostalih aktivnosti na voljo tudi spuste s tubami.

Mi za vas pripravimo teren, tube in vodo na progi, da bo bolje neslo in ste že nared za najbolj utrgan popoldan poletja.

V gorah se vreme vedno spreminja, ampak kljub hladnejši klimi nam je poleti zelo vroče. Spusti s tubami so tako idealen način za osvežitev na planini. Ker je na progi voda, ki prispeva h hitrosti spustov imamo občutek, kot da drsimo po vodni gladini.

Dobrodošli na gorsko-vodno zabavo na planino Krvavec!

Vse rezervacije sprejemamo na: [email protected]


Preverite še

POROKE

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Pustolovski Park in spusti

Pustolovski park Krvavec, je primeren za vse odrasle in otroke od 7. leta dalje (minimalna višina: 140cm).

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.