Dogodek "SPLASH", ki smo ga organizirali ob koncu smučarske sezone 2022/2023, se je odvil 10. aprila, na smučišču Krvavec.

Uspešno smo zaključili sezono, ob tem pa se vam vsem iskreno zahvaljujemo za obisk smučišča Krvave, vso podporo in dobre odzive, ki smo jih prejeli. Še naprej se bomo trudili, da vam v čim večji meri ugodimo in zagotovimo dobro smuko tudi v prihodnje.

Zaključek sezone za nas ne bi mogel biti lepši.

Rezultate vseh voženj si lahko ogledate v prilogi.

Rezultati voženj

Vaš RTC Krvavec


Preverite še

POROKE

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

VEČERJA NA ZAJLI

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!