Med smučarje vabimo otroke in odrasle vseh starosti, kjer jim bodo do prvih zavojev pomagali izkušeni in licencirani učitelji smučanja in deskanja na snegu z edino uradno šolo snežnih športov na Krvavcu! Otroški poligon je idealen za učenje prvih smučarskih spustov ob spodbudi naših učiteljev.

Šola snežnih športov Krvavec Intersport je edina uradna šola smučanja na smučišču Krvavec. V okviru šole deluje koncesionar Jecom sport, ki zagotavlja pester nabor vsebin pri poučevanju smučanja in deskanja na snegu ter omogoča izposojo kompletne smučarske opreme.

Kje se nahajamo?

Šola smučanja se nahaja v leseni hišici na Gospincu, na platoju pri zgornji postaji kabinske žičnice (pri štirisedežnici Tiha dolina).

Tečaji in individualno učenje za otroke in odrasle

Nudimo tečaje in individualno učenje smučanja ali deskanja na snegu vsem, ki bi želeli osvojiti smučarsko znanje ali ga nadgraditi.

Naši izkušeni in licencirani učitelji bodo poskrbeli, da boste na zabaven način osvojili pravilno tehniko smučanja.

Učna ura se lahko izvede za eno osebo ali za celotno skupino.


Preverite še

Poroka v Hotelu Krvavec

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

Večerja na zajli

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!

Koncesionar za Šolo smučanja