Izposoja vrhunske smučarske in deskarske opreme ter profesionalni servis.

Odlikujejo nas 20 letne izkušnje na področju servisiranja smuči in bordov z najsodobnejšo tehnologijo za popravilo smučarske opreme tovarne Wintersteiger. Stroji Ceramic disc finish dodatno pripomorejo h udobni in lahkotni vožnji na smučeh. Ski servis Jecom sport Krvavec v sodelovanju z RTC Krvavec nudi smučarjem izposojo vrhunske smučarske opreme za najbolj udobno smučanje v Sloveniji.

Ponudba servisa obsega:

  • Izposoja kompletne smučarske opreme in opreme za bordanje
  • Oblačila za smučarje
  • Trgovina z najnujnejšimi športnimi rekviziti za smučanje
  • Dnevni in sezonski depo
  • Hitri servis za popravilo smuči in bordov

Obljubljamo vam odličnost, ki vas ne bo razočarala.

Urnik obratovanja: od 8.00 do 17.00 ure (zimska sezona).

Kje se nahajamo?

Smučarski servis in izposojevalnica opreme se nahajata na zgornji postaji kabinske žičnice na Gospinci.

Več informacij na: [email protected], tel. 031 301 250


Preverite še

Poroka v Hotelu Krvavec

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

Večerja na zajli

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!