NEPOZABNO PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE NA KRVAVCU

Nepozabna doživetja v naravi so za otroke prava dogodivščina. Na Krvavcu bomo kar najbolje poskrbeli za otroke s številnimi aktivnostmi, zabavo in poučnimi tematskimi vsebinami, katerih se bodo otroci spominjali še dolgo.

Ponujamo vam izbiro med dvema paketoma:

 • Aktivni paket v novem Pustolovskem parku Krvavec
 • Paket Aktivni polni želodčki.

*Rojstnodnevne zabave so namenjene otrokom od 6. do 14. leta starosti

Oba paketa vsebujeta poleg spodaj navedenih aktivnosti še: oblikovano vabilo na rojstni dan, ki jih staršu pošljemo na e-naslov, prevoz s kabinsko žičnico, prevzem otrok na spodnji ali zgornji postaji kabinske žičnice, 3 urna rojstnodnevna animacija v Pustolovskem Parku Krvavec.

Aktivni paket v Pustolovskem parku Krvavec

V aktivnem paketu v čisto novem Pustolovskem parku Krvavec se bodo otroci zabavali na številnih napravah prepletenih med drevesi v gozdičku, v bližini zgornje postaje kabinske žičnice kamor se bodo otroci pripeljali s kabinski žičnico Krvavec. Že sam vstop v gorski svet je za otroke svojevrstna dogodivščina. V pustolovskem parku polnem dogodivščin pa bodo na druščino čakale naslednje aktivnosti: nov Pustolovski park Krvavec, spust s tubo, trampolini, zbijanje lesenih klad, hoja po bosonogi poti pri Hotelu Krvavec, foto točka pri Hotelu Krvavec. Ob aktivnostih bo otroke pričakala tudi pogostitev s čajem ali vodo. Za slavljenca bomo uredili prostor namenjen praznovanju z dekorativnimi prti, krožniki, napisi, baloni, servieti, kozarci ... za slavljenca pa bomo pripravili tudi simbolično darilo.

*Cena paketa za skupino do 10 otrok: 160€ (+1 slavljenec gratis). Vsak dodaten otrok: 16€ / osebo.

Paket Aktivni polni želodčki

Paket Aktivni polni želodčki zajema naslednje vodene aktivnosti: Pustolovski park Krvavec, spust s tubo, trampolini, zbijanje lesenih klad, hoja po bosonogi poti pri Hotelu Krvavec, foto točka pri Hotelu Krvavec in povratno vožnjo s kabinsko žičnico. Poleg odlične zabave v adrenalinskem parku pa bomo poskrbeli tudi za pogostitev z okusnimi picami ali pa piščančjimi trakci s krompirčkom, ter jim ponudili brezalkoholno pijačo (čaj ali vodo) v rojstnodnevnem vzdušju. Za slavljenca bomo pripravili simbolično darilo.

*Cena paketa za skupino do 10 otrok: 190€ (+1 slavljenec gratis). Vsak dodaten otrok: 19€ / osebo.

*Z doplačili nudimo še:

 • možnost najema velikega napihljivega gradu pri Hotelu Krvavec,
 • okusno torto (sadna ali čokoladna),
 • sladoled,
 • možnost najema fotografa oz. naročilo CD-ja s slikami,
 • postrežnino hrane (le v primeru nabave lastnih surovin) in
 • spominke.

*Ugodnosti v času praznovanja:

 • Brezplačne storitve za slavljenca,
 • Brezplačna vožnja s kabinsko žičnico za starša slavljenca in 15% popusta na ceno vstopnice za Poletni park
 • 15% popusta pri nakupu karte za kabinsko žičnico in vstopnice za Poletni park za starše vseh povabljenih otrok

V primeru slabega vremena se rojstnodnevno slavje prestavi v notranje prostore Hotela Krvavec, kjer se prilagodi tudi spekter aktivnosti. Zabavna soba omogoča igranje namiznega nogometa, namiznega tenisa in namiznega hokeja. Animator bo za otroke organiziral tematske igre v notranjih prostorih Hotela Krvavec.

Svojo prijavo in povpraševanje pošljite na e-mail naslov: [email protected]

RTC Krvavec si pridržuje pravico, da zaradi izrednih razmer vašo prijavo zavrne.


Preverite še

Poroka v Hotelu Krvavec

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

Večerja na zajli

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!