Krvavec ponuja pestro paleto za adrenalinska doživetja. Poleg Pustolovskega parka, vas čakajo tudi spusti s tubami, go-karti in gorskimi kolesi.

Pustolovski park Krvavec je ravno pravšnja avantura za celotno družino, kjer se boste skupaj zabavali in uživali v dogodivščinah, ki jih ponujajo med drevesi pripravljene adrenalinske poti (plezanje po lestvi, prestopanje po vrvi ... in še več).

Na Krvavcu vam ponujamo pestro izbiro tralov za adrenalinske spuste. Skrbno pripravljene progre ponujajo različne zahtevnosti, zato bo vsak adrenalinski navdušenec našel pravšnjo zase. Pri nas vam lahko ponudimo tudi bike traila Bambino in Panorama primerna za otroke od 7. leta dalje. *Ne glede na zahtevnost proge je obvezna zaščina oprema.

Za kolesarje imamo urejene naslednje bike traile: Bambino, Panorama, Jezerca trail, Muci in Rock‘n‘flow.

Bambino, Jezerca trail in Panorama so trije bike traili med katerimi lahko izbirate vsi tisti, ki imate radi adrenalin ampak v gorskem kolesarjenju niste profesionalci. Traila Bambino in Panorama sta primerna tudi za otroke od 7. leta dalje.

Spust s kolesom po progi Bambino:

Proga Bambino Trail je za spust z gorskimi kolesi speljana skozi gozd in vsebuje različne terenske oblike z grbinami in bandami nizke zahtevnosti. Primerna je za začetnike in otroke od 7. leta dalje.

Spust s kolesom po progi Panorama:

Panorama Trail ali družinska progra z najlepšimi razgledi in razgibanim terenom vas bo vodila skozi razgiban teren. Zahtevnos proge je nizka, zato je primerna tudi za otroke od 7. leta dalje.

Muci in Rock‘n‘flow pa sta prava asa v svetu gorskih trailov in zato ju priporočamo le izkušenim adrenalinskim navdušencem. Pri vsaki aktivnosti morate za svojo varnost dobro poskrbeti sami s primerno kolesarsko opremo, ščitniki in čelado.

Spusti z gorskim go-kartom ali s kolesom so možni kot samostojne aktivnosti ali ob doplačilu k vstopnici v Pustolovski park.

Spusti z gorskimi go-karti:

Krvavec je edini Poletni park v Sloveniji, ki vam omogoča zabaven spust po tlakovani progi z atraktivnimi gorskimi go-karti. Aktivnost, ki si jo boste zapomnili za vedno zaradi obilice zabave in dobršnje doze adrenalina.


Preverite še

POROKE

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

VEČERJA NA ZAJLI

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!