Najem konferenčne dvorane

Kako si predstavljate konferenco? Je to dolgotrajno sedenje v veliki brezosebni dvorani kongresnega centra? Zakaj ne bi svojih dogodkov popestrili z izborom drugačne lokacije. V hotelu Krvavec vam nudimo izjemno delovno okolje, kjer boste na svežem zraku v objemu pristne narave Kamniško-Savinjskih Alp stopili iz svojih okvirjev in hitreje prišli do željenih ciljev. Na voljo je prostor za do petdeset udeležencev, ki pa ga lahko razširimo v večjo dvorano za do 130 udeležencev.

Organizacija seminarja

Seminar v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji se bo vsem udeležencem vtisnil v spomin. Če boste vi poskrbeli za vsebino, bomo mi poskrbeli za prijetno okolje, napitke, prigrizke, kosila in nočitve. Lahko pa vse skupaj prepustite nam in skupaj z našimi partnerji bomo pripravili vsebino, ki vas bo motivirala in vam dala nov delovni elan.


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je poseben dogodek v življenju vsakogar izmed nas. Doživita najlepši dan v vajinem življenju v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Poletni park 7 aktivnosti

Poletni park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem oz. skupinam ter družinam. Vključuje kar 7 različnih aktivnosti, ki se med seboj dopolnjujejo in tako v enem dnevu doživite prav vse.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti in skiroji ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje oziroma tiste, ki merijo 140 cm ali več v višino.

Voden pohod na Dolgo njivo

Dolga njiva je najbolj slikovita in idilična planina daleč naokoli. Zdi se, kot da se je čas sploh ne bi dotaknil.