Zimska poročna pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov?
Poroka je velik življenjski dogodek, zato ga lahko pri nas proslavita v edinstvenem naravnem okolju. Najbolj pomemben dan v vajinem življenju okronajta s poroko v objemu gora, na najvišje ležeči poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Kdaj in kje?

Vam je bližja zimska pravljica v belem ali poroka na cvetočih pašnikih? Na sončni terasi najvišje ležečega hotela v Sloveniji vaju bo poleti spremljal vonj cvetočih gorskih zelišč ter cingljanje kravjih zvoncev, pozimi pa vaju bo objela elegantna belina snega. Na Krvavcu se lahko poročita tudi cerkveno, saj vama je na voljo idilična kapelica s čudovitim razgledom na dolino in najvišji vrh Slovenije.

Kako?

Takoj ko pri nas rezervirata termin za poročno slavje, se lahko prepustita užitkom ob vajinem najbolj pomembnem dnevu. Poskrbeli bomo za vajine želje glede dekoracije ter vse svate pripeljali do samega prizorišča na dan poroke, jih namestili v našem Hotelu Krvavec in poskrbeli za brezskrbno slavje.

Pogostitev

Po obredu se poročno slavje lahko nadaljuje v Hotelu Krvavec. Poročni meni prilagodimo individualnim željam, med drugim pa imamo na voljo tudi gurmansko »slow food« razvajanje ali pravo planšarsko pojedino.

Poročno slavje in poročna noč

Krvavec je idealen kraj za sproščeno poročno vzdušje, kjer zabave trajajo do ranega jutra. Za vse svate imamo na voljo prenočišča po ugodnih cenah, zato pri nas ni časovne omejenosti in nepotrebne skrbi za varno pot domov, saj jih bomo z dobrodošlico namestili v našem najvišje ležečem hotelu v Sloveniji, Hotelu Krvavec. Privilegirana pozicija hotela vam omogoča nemoteno praznovanje vajinega dne z brezplačno nočitvijo v poročnem apartmaju. V storitev nočitve pa je vključen tudi zajtrk, ob katerem se boste lahko s svati še podružili in se po okusni izbiri domače hrane odpravili naprej v svoj dan, polni vtisov s poročnega slavja. Edinstvena lokacija, prijazno osebje in nepopisna moč narave ki obdaja hotel bodo pripomogli, da bo povezanost med vama in družinskimi člani ter prijatelji po tem dogodku še močnejša.

Poročna fotografija

Sama narava zaradi svoje raznolikosti v vsakem letnem času nudi svojstveno pravljico, ki vama bo pričarala nepozabne fotografije vajinega najpomembnejšega dneva. V zimskem času se ne boste mogli upreti pogledu na zasnežene strmine in oplemenitene iglavce, poleti pa vam bo pogled ukradla zelena strmina s cvetočimi površinami in jasnim pogledom v dolino z ravno pravšnjo klimo. Najem fotografa je mogoč tudi pri nas, vendar nas morate o tem pravočasno obvestiti.

Okrasitev prostora in poročni šopek

Posebno vzdušje vam pričara že samo gorsko okolje Hotela Krvavec. Pri dodatni dekoraciji pa bomo poskrbeli, da bodo vajine želje in vizije za poročni dan v celoti realizirane v objemu pravljičnega Krvavca. Poseben simbolni pomen novega začetka ima tudi poročni šopek, ki izhaja že iz starega Rima in predstavlja tisto piko na i pri vsakem poročnem obredu. Zato bo naša prijetna cvetličarka Marja poskrbela, da bo nevestin šopek ujel vajin stil in poleg tega izžareval moč mogočnega gorskega sveta z avtohtonimi rastlinami.

Zakaj poroka na Krvavcu?

  • Lepota gorskega sveta pričara posebno romantično vzdušje.
  • Poročne fotografije so res nekaj posebnega.
  • Čudoviti razgled bo očaral vas in vaše goste.
  • Svatje se lahko sproščeno zabavajo zunaj v pristnem gorskem okolju.
  • Zabava lahko traja pozno v noč, svatje in vi pa se brezskrbno zabavate, saj lahko prenočite na lokaciji. Pri nas vam ponudimo na enem mestu obred, slavje, nočitev, pogostitev. Zjutraj boste vajin dogodek lahko okronali še z zajtrkom in obujali spomine na preteklo noč ter zraven uživali ob čudovitem razgledu.
  • Za vas lahko organiziramo tudi pestro dogajanje v obliki piknika na prostem.
  • Sprejelo vas bo osebje Hotela Krvavec, ki si prizadeva za domačnost, integriteto in profesionalnost.

Vse želje in povpraševanje lahko pošljete na +386 41 557 278 ali [email protected].


Preverite še

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

Večerja na zajli

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!

Pustolovščina Krvavec

Za vse, ki ljubite v svet pohodništva in v planinah iščete izvirna doživetja, je Pustolovščina Krvavec pravi izziv.