V osrčju Kamniško-Savinjskih Alp je možnost za šrevilne pustolovščine, med katerimi je tudi pohodništvo.

Izhodiščnih točk je več in lahko izbirate med izhodiščem na spodnji in zgornji postaji kabinske žičnice Krvavec, ter se odpravite na planino, kjer vas čaka mnogo pot do osrčja Krvavca, na Plažo Krvavec. Po okusni malici se naprej odpravite do vrha Krvavca, vrha Velikega Zvoha, kjer se nahaja umetno ustvarjeno jezero ali pa proti Dolgi Njivi, kjer imate možnost uživati v prijetnih pogledih na pašočo se živino, ki tukaj pri nas še vedno prosto uživa v svojih obrokih.

Ponosni smo tudi na energetske točke, ki smo jih s pomočjo nihala izmerili za vas in jih lahko najdete označene na zemljevidu - po zemljevidu vprašajte v Hotelu Krvavec ali na blagajni spodnje postaje kabinske žičnice Krvavec.

V primeru, da vas ujame dež pa vam bomo na Plaži Krvavec postregli okusno enolončnico ali pa kaj sladkega poleg kavice, da huda minuta mine.

Pripravljeni dobro boste, če boste računali na vse mogoče pogoje. Na Krvavcu se namreč megla in oblaki zelo radi sprehodijo prav pri tleh, zato ne pozabite niti na fotografije, ki bodo še dolgo krasile vaš spomin.

Če si želite izrednih dogodivščin ob pohodništvu in bi želeli izlet organizirati za večjo ekipo, potem nam pišite na [email protected] , kjer vam lahko ponudimo kosilo v "culi" poznan pod imenom: Kulinarični piknik s culo, ki ga boste s seboj odnesli na priljubljeno mesto in si tam pripravili svojo pojedino.

Izbir je mnogo, vaša pa naj bo tista taprava, za okrepiti telo in duha.

Se vidimo na Krvavcu! ;)


Preverite še

Poroka v Hotelu Krvavec

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

Večerja na zajli

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!