Najboljše je, ko se lahko ob jubilejnem dogodku zberete v družbi najdražjih ljudi in se ob zabavi, odlični kulinariki in neokrnjeni naravi prepustite lepotam planine Krvavec, med tem ko vstopite v novo obdobje vaše poti. Rojsnodnevne obletnice, obletnice poroke, obletnice odprtja podjetja in ostali veliki mejniki, se bodo ovekovečili na planini Krvavec v družbi pustolovščin, ki bodo v mislih še dolgo krasile vaš spomin.

Obletnica poroke

Opravita obnovitev vajine zaobljube na terasi najvišje ležečega hotela v Sloveniji, Hotela Krvavec. Osebje bo za vaju pripravilo vzdušje, vidva pa si izberita najljubšo kulinarično ponudbo in ob družbi svojih najdražjih proslavita vajin dan.

Rojstni dan

Rojstni dan vam pripravimo lahko v Pustolovskem parku Krvavec, kjer boste ob adrenalinskih doživetjih neizmerno uživali, po tem pa se boste lahko odpravili v Hotel Krvavec, kjer vas bo pričakala topla malica in kaj svežega za žejo. Možnost imate tudi, da izbirate med ostalimi aktivnostmi poletnega Krvavca, ki so: spusti s tubami, spusti z gorskimi go-karti, lokostrelstvo, zbijanje ruskih kegljev in zbijanje lesenih klad. Izbira je vaša, naš namen pa je, da vam rojstni dan ostane v najlepšem spominu.

Obletnica ustanovitve podjetja

Najboljše ekipe si zaslužijo najboljša doživetja, ki bodo ostala še dolgo v spominu in bodo pestrila vsakodnevne pogovore ob obujanju le teh v podjetju. Dobra klima v podjetju je nujno potrebna za uspešnost tima, povezanost med zaposlenimi in učinkovitost podjetja. Zaposleni bodo imeli možnost izbire med različnimi aktivnostmi, kot so: Pustolovski park Krvavec, spusti z go-karti, spusti s tubami, lokostrelstvo in ruski keglji. V primeru dežja so v notranjosti Hotela Krvavec na voljo še namizni nogomet, namizni golf, namizni tenis v sklopu sobe za zabavo.

Vse podrobnosti in rezervacije so mogoče na: [email protected]


Preverite še

Poroka v Hotelu Krvavec

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

Večerja na zajli

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!