Pričakajte leto 2021 v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji, uživajte v kulinaričnih dobrotah naših kuharskih mojstrov in pozdravite novo leto na najlepši možni način!

25. 12.2020 - 2. 1. 2021

  • Polpenzion v dvo ali več posteljni sobi
  • Smučarska vozovnica
  • Novoletna večerja s programom
  • Savna 1 ura/na dan/na osebo
  • Vožnja s snežnimi tubami

Hotel Krvavec

3+2 paket 3x polpenzion + 2-dnevna smučarska vozovnica: 379,00 €

4+3 paket 4x polpenzion + 3-dnevna smučarska vozovnica: 479,00 €

5+4 paket 5x polpenzion + 4-dnevna smučarska vozovnica: 589,00 €

6+5 paket 6x polpenzion + 5-dnevna smučarska vozovnica: 689,00 €

7+6 paket 7x polpenzion + 6-dnevna smučarska vozovnica: 799,00 €


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je poseben dogodek v življenju vsakogar izmed nas. Doživita najlepši dan v vajinem življenju v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Poletni park 7 aktivnosti

Poletni park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem oz. skupinam ter družinam. Vključuje kar 7 različnih aktivnosti, ki se med seboj dopolnjujejo in tako v enem dnevu doživite prav vse.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti in skiroji ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje oziroma tiste, ki merijo 140 cm ali več v višino.

Voden pohod na Dolgo njivo

Dolga njiva je najbolj slikovita in idilična planina daleč naokoli. Zdi se, kot da se je čas sploh ne bi dotaknil.