Najbolj nora zabava na sankah!

Nočno sankanje poteka po delno osvetljeni progi, ki je posebej za nočno sankanje pripravljena ob petkih in sobotah, letos pa tudi ob torkih zvečer.

Za večje skupine (nad 20 plačanih sankačev) sankanje omogočimo tudi ob drugih terminih.
Za dodatne informacije nam pišite na [email protected] ali [email protected].

Na planino vas bo odpeljala kabinska žičnica, sankališče pa je urejeno na progi Ror. Vozovnica za nočno sankanje vključuje neomejeno število voženj s 4- sedežnico Tiha dolina v času nočnega sankanja. 4-sedežnica Tiha dolina obratuje od 16.30 do 19.00 ure, kabinska žičnica za povratek v dolino do 20. ure.

Veselo vzdušje v času nočnega sankanja je zagotovljeno tudi pri vseh gostinskih objektih na smučišču.

Prodajna mesta:

  • Spodnja postaja kabinske žičnice RTC Krvavec od 8.00 do 18.00.
  • Info pisarna na zgornji postaji kabinske žičnice RTC Krvavec od 8.00 - 15.00.
  • Jecom Sport (brunarica na Gospinci poleg 4-sedežnice Tiha dolina): od 16.30 - 19.00.

Kaj moram vedeti predno oddidem na nočno sankanje?

Nočno sankanje se začne ob 16:30 in traja do 19:00 na osvetljeni progi. Karte za sankanje je možno kupiti samo na spodnji postaji krožno kabinske žičnice (gondole), ki obratuje od 16.00 – 20.00. Izposojevalnica sani obratuje od 16.15 do 19.15. in se nahaja ob spodnji postaji 4-sedežnice. Izposoja sani je možna samo z osebnim dokumentom in predhodni rezervaciji. Prav tako pa boste podpisali, da se strinjate s pogoji o najemu sani in da je izposoja in uporaba sani na lastno odgovornost! Izposojene sani se morajo obvezno vrniti do 19:15. Gondola za dostop obratuje od 16.00-20.00. Kavcijo za čip karto dobite pri strojniku na spodnji postaji gondole. Za sankanje priporočamo topla zimska športna oblačila, primerno obutev in veliko dobre volje! V kolikor potrebujete čelado, očala, rokavice, tople čevlje, smučarske hlače ali jakno si jo lahko izposodite izposoditi pri nas v izposojevalnici na Krvavcu.

*Popuste lahko vnovčite samo na blagajni spodnje postaje kabinske žičnice in v Info pisarni na smučišču v času obratovanja. V primeru izrednih vremenskih razmer si pridržujemo pravico odpovedi, o kateri vas obvestimo 1 dan pred izbranim datumom, na e-naslov, ki ste ga navedli ob rezervaciji.


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je poseben dogodek v življenju vsakogar izmed nas. Doživita najlepši dan v vajinem življenju v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Poletni park 7 aktivnosti

Poletni park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem oz. skupinam ter družinam. Vključuje kar 7 različnih aktivnosti, ki se med seboj dopolnjujejo in tako v enem dnevu doživite prav vse.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti in skiroji ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje oziroma tiste, ki merijo 140 cm ali več v višino.

Voden pohod na Dolgo njivo

Dolga njiva je najbolj slikovita in idilična planina daleč naokoli. Zdi se, kot da se je čas sploh ne bi dotaknil.