Lepo je, da se v nedeljo posluša domača glasba in je odlična slovenska kuha, tako je tudi to poletje čas, da pridete na BREZPLAČNO nedeljsko kosilo, na Plažo Krvavec.

Ob nakupu povratne vozovnice za kabinsko žičnico boste prejeli kupon, ki ga boste lahko vse nedelje v mesecu juliju med 12.00 in 14.30 izkoristili na Plaži Krvavec lahko izkoristili za brezplačno 𝐧𝐞𝐝𝐞𝐥𝐣𝐬𝐤𝐨 𝐤𝐨𝐬𝐢𝐥𝐨.

Hladna pijača, odlična hrana ter ležalniki kar vabijo na 𝐏𝐥𝐚𝐳̌𝐨 𝐊𝐫𝐯𝐚𝐯𝐞𝐜.

𝐀𝐊𝐂𝐈𝐉𝐀: Veliko točeno pivo 1,90 €

Dober tek!


Preverite še

Poroka v Hotelu Krvavec

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

Večerja na zajli

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!