MARTINOVANJE 2023

Martinovo malo drugače? Najvišje Martinovanje v Hotelu Krvavec bo letos že tradicionalno poskrbelo za odlično Martinovo pojedino, dobro kapljico Kleti Brda ter nepozbano zabavo za katero bo poskrbel Trio Unis.

PROGRAM Martinovanje se začne ob 19. uri.Ob prihodu pred Hotel Krvavec vas bo pot v soju bakel odpeljala do Plaže Krvavec, kjer nas bo pozdravila odlična penina ter pozdrav iz kuhinje, ter se pogreli ob ognju.Po odličnem uvodu se bomo odpravili v stekleno dvorano Hotela Krvavec, kjer bomo vaše brbončice pripravili na odlično Martinovo pojedino.Pri večerji se nam bo pridružil Trio Unis, ki bo poskrbel za obilico zabave in plesa še dolgo v noč.

Martini in Martine imajo Martinovanje brezplačno! Poznaš kakšno Martino ali Martina? Hitro ju povabi na dogodek.

MARTINOVA POJEDINA - MENI

MARTINOVA POJEDINA - MENI

Rezervacije sprejemamo na [email protected]

Cena paketa: 49 €

*ob prijavi javite morebitne alergije

Otrok do 15 leta: 29 €

*ob prijavi javite ali bi vaš otrok želel otroški meni

Zaradi velikega povpraševanja, smo vam pripravili še dodatno ponudbo v sklopu Martinovanja:

  • Nočitev 30 EUR
  • Nočitev z zajtrkom 35 EUR

Se vidimo na nepozabnem Martinovanju na Krvavcu!


Preverite še

Poroka v Hotelu Krvavec

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

Večerja na zajli

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!