Za vse rekreativne smučarje pripravljamo izjemno priložnost, da se podajo po strminah urejene INTERSPORT veleslalomske proge na Krvavcu in svoje smučarske sposobnosti izmerijo v tekmi s časom!

Proga je ravno prav zahtevna, da vam predstavlja izziv, a hkrati se po njej lahko podajo tudi malo manj na-trenirani smučarji.

TRETJA PRILOŽNOST V SOBOTO, 13.3.2021 od 10h do 12h!

Na veleslalomski progi bo omogočeno merjenje časa. Vsak smučar, ki srečno prismuča do cilja, prejme prijetno uporabno darilo, najhitrejši pa lepe PRAKTIČNE nagrade INTERSPORT!

Priložnost za izboljšanje rezultata ali da se prvič podate na INTERSPORT IZZIV KRVAVEC 2021 boste imeli še:

Sobota: 20.3.2021

Vedno od 10h do 12h!

Vabimo vas, da se prijavite na priloženem obrazcu ali pa se nam kar pridružite v času trajanja pri startni hiški INTERSPORT veleslalomske proge .

Za vse, ki boste opravili vse štiri izzive imamo na koncu še prav posebno lepo PRESENEČENJE!

Ker je vsem pomembno, da poskrbimo za varnost, verjamemo, da boste upoštevali vsa navodila in priporočila glede spoštovanja ukrepov in bomo IZZIV lahko speljali v pravem športnem duhu!


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je poseben dogodek v življenju vsakogar izmed nas. Doživita najlepši dan v vajinem življenju v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem pa tudi skupinam ter družinam, ki uživajo v aktivnem preživljanju časa v naravi. Vključuje različne aktivnosti, ki se med seboj dopolnjujejo in tako v enem dnevu lahko doživite vse, kar si želite.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti in skiroji ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje oziroma tiste, ki merijo 140 cm ali več v višino.

Voden pohod na Dolgo njivo

Dolga njiva je najbolj slikovita in idilična planina daleč naokoli. Zdi se, kot da se je čas sploh ne bi dotaknil.