S CULO NA RAMI NA ZVOH

Po vaši izbiri organiziramo kulinarični piknik v objemu gora, v Kamniško-Savinjskih Alpah. Pri nas vam bomo pripravili malico, jo zavili v culo in vi boste opremljeni z lokalnimi domačimi dobrotami, ki jih boste na poti lahko pojedli.

Zagotavljamo vam, da takšnega teambuildinga ne boste pozabili nikoli, ostale pa bodo slike, katere boste lahko delili s svojimi prijatelji.

V tem času, hitrega tempa življenja si tako privoščite skok v nostalgične čase, ko so ljudje živeli skladno z naravo.

PIKNIK S KOŠARO

Druga možnost kulinaričnega doživetja v gorah pa je piknik košara. Naša kuhinja bo za vas pripravila kulinarične dobrote in jih skrbno spakirala v košaro, ki jo boste vzeli s seboj na priljubljeno mesto na planini.


Preverite še

Poroka v Hotelu Krvavec

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

Večerja na zajli

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!