Lokostrelstvo

Poleg mnogih aktivnostih lahko v poletnem času na planini Krvavec skupaj z družino ali pa ekipo prijateljev uživate ob druženju v lokostrelstvu in se pomerite v streljanje v oddaljene tarče z lesnimi loki.

Profesionalna oprema je vključena v dogodivščino, potrebna pa je predhodna prijava, saj je ob prihodu nove skupine potrebno imeti spremstvo.

Naš animator vam bo prijazno pokazal vsa parvila, ki zadevajo lokostrelstvo te narave in omogočil varno igro vaši skupini.

Disk golf

V primeru pa, da vam bolj ležijo meti in ciljanje bolj oddaljenih tarč, pa je kot nalašč za vaš okus disk golf, katerega se na skupno 4 postajah z diskom cilja proti košu in glede na spretnost igralcev se igra razivja naprej. Zaželjena omejitev za posamezno skupino je nekje 20 članov, zato se vse igralce v primeru večjega števila tudi smiselno razporedi.

Za vse informacije in povpraševanja se lahko obrnete na: [email protected]


Preverite še

Poroka v Hotelu Krvavec

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

Večerja na zajli

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!