Doživetja na Krvavcu

Vabimo vas, da se nam pridružite v SOBOTO, 24.4. 2021, ko imamo na Plaži Krvavec za vas prav POSEBNO DODATNO PONUDBO, kjer se vsi obiskovalci lahko prijavite na PARALELNO VELESLALOMSKO TEKMO NA INTERSPORT PROGI ( z glavno nagrado: sezonska smučarska karta 2021/2022).

Na Plaži Krvavec se boste lahko prijavili na INTERSPORTOVO PARALELNO VELESLALOMSKO PROGO, na kateri vas čaka še poseben spretnostni izziv, dodatno pa smo za vse goste kulinarično ponudbo obogatili z ocvrtimi kalamari in lazanjo.

Ker pa želimo, da z nami ostanete še malo dlje, smo za vas pripravili pestro dogajanje, srečelov, kjer vam vsaka dobitna srečka prinese steklenico presenečenja, na Krvavcu prvi in edini TEST SMUČI FISCHER ter happy hour od 15-16 ure.

Ta dan pa bo za vse obiskovalce kabinska žičnica obratovala do 16.30 ure.

Se radi razvajate? Obožujete martinčkanje na terasi? Plaži mogoče?

V NEDELJO 25.4.2021 si privoščite dejavno martinčkanje na najvišje ležeči plaži v Sloveniji, na Plaži Krvavec. Nekaj zavojev po belih strminah, nato pa k gurmanskim užitkom kulinaričnih dobrot. V nedeljo 25.4.2021 bo posebna dodatna ponudba slanih in sladkih štrukljev na sneženem šanku.

PO DARILA NA KRVAVEC

Pri nas lahko dobite različne DARILNE BONE!

Izberete lahko DARILNI BON za:

  • DNEVNA SMUČARSKA VOZOVNICA velja vse dni v sezoni
  • NOČNO SANKANJE z izposojo sani
  • RATRAK VEČERJA za dve osebi

Najbolj priljubljene
Adrenalinska doživetja
Za družine
Za šole
Vse aktivnosti