Preživi letos svoj najlepši teden z nami – na poletnem taboru BRAINOBRAIN na Krvavcu! Čaka te pet dni zabavnega urjenja možgančkov, naravnega in ustvarjalnega učenja angleščine in ruščine ter številne nepozabne športne aktivnosti – od pustolovskega parka, trampolinov, lokostrelstva, spusta s tubami, frizbi golfa, hoje po vrvi in še in še …

Starši, zaupajte svojega otroka našima preverjenima trenerjema brainobraina! Vodila jih bosta Julija Lukinova in Filip Miklavčič. Julija je prof. matematike in fizike, rojena v Moskvi, ki poleg brainobraina rada poučuje tudi tuje jezike. Na taboru bosta to njen materni jezik – ruščina - in angleščina, katere poučevanje ima prav tako v krvi. Filip je po poklicu vzgojitelj, sicer pa tudi glasbenik in nekdanji mladinski športnik.


Zakaj Krvavec? Krvavec tudi v poletnem času ponuja številne možnosti rekreacije, druženja v naravi in zabave. Omogoča prijetno bivanje v najviše ležečem hotelu v Sloveniji in izvrstno klimo z zmernimi poletnimi temperaturami. Naj otroci končno svobodno zadihajo! Za varnost pri športnih aktivnostih skrbijo poleg brainobrain trenerjev tudi inštruktorji RTC Krvavec.


Vsebine brainobrain poletnega campa
Vsak dan tri različne delavnice: brainobrain (računanje na abak, miselni izzivi in miselne igre), delavnica angleškega jezika in delavnica ruskega jezika. Ruskega jezika se bodo otroci učili tudi ob drugih aktivnostih, saj jih bo poučevala naravna govorka. Vsebina jezikovnih delavnic bodo skrivnosti vesolja in prelesti narave (camp bo potekal v osrčju narave in bliže zvezdam) ter vsakdanja komunikacija. Ob popoldnevih bomo izkoristili rekreativne in zabavne možnosti, ki jih ponuja Pustolovski park Krvavec, in se podajali tudi na krajše pohode. Večeri bodo minevali ob pogovorih, družabnih igrah in petju ob kitari, za najstnike poseben večerni program.


Koga vabimo?
Otroke od 7. leta starosti. Največje število otrok na taboru v eni izmeni je 20.
Termini: 11. 7. do 16. 7. in 15. 8. do 20. 8. Otroke na Krvavec (spodnjo postajo žičnice) pripeljejo starši v nedeljo popoldne in jih pridejo iskat v petek popoldne.


Cena in pogoji plačila
Cena 5-dnevnega campa: 490 evrov. Za prijave do 14. maja velja 10% popust. Prijavo potrdite z izpolnjeno in podpisano prijavnico ter plačilom akontacije 150 evrov. Preostali del se lahko plača v dveh obrokih, zadnji obrok mora biti plačan pred začetkom poletnega campa. Odpoved je možna najkasneje dan pred začetkom tabora in le v primeru višje sile (bolezen, poškodba) z zdravniškim dokazilom.

Cena vključuje 5 polnih penzionov v hotelu, opisani program, uporabo Pustolovskega parka Krvavec, povratno karto za kabinsko žičnico za otroka in nezgodno zavarovanje.


Prijava na dogodek

Za prijavo na dogodek izpolnite spodnji obrazec

Hvala za vašo prijavo. Več informacij o poteku tekme dobite na vaš email naslov.