WORLD SKI AWARDS

KDO ZMAGA? TI ODLOČAŠ!

Dragi prijatelji Krvavca,

Nagrada…..Priznanje….Odličnost v smučarskem turizmu…. To so sinonimi svetovne smučarske organizacije World Ski Awards, ki EDINA s svojimi aktivnostmi spodbuja prizadevanja za okrevanje kolektivne svetovne smučarske industrije, inovacije, rast in blaginjo v smučarskem turizmu.

Cilj World Ski Awards je podpreti in dvigniti standarde v smučarski industriji, z nagrajevanjem najboljših ter spodbuditi dobo rasti smučarskega turizma.

Smučišče Krvavec je bilo v zadnjih sezonah kar 5x zapored izbrano kot najboljše slovensko smučišče, s svojim najvišje ležečim hotelom Krvavec pa je nazadnje postal tudi prejemnik nagrade za najboljši butični hotel v Sloveniji na nominaciji World Ski Awards. Na podlagi vloženega truda v pretekli sezoni smo se odločili, da tudi letos suvereno nominiramo na izboru World Ski Awards za:

NAJBOLJŠE SLOVENSKO SMUČIŠČE 2021

in

NAJBOLJŠI SLOVENSKI BUTIČNI HOTEL 2021

V tem kaotičnem letu, smo se morali celostno prilagoditi in uvesti novosti, da smo premagali vrsto izzivov. Odlična ekipa RTC Krvavca se je maksimalno potrudila in vam s svojimi napravami omogočila varen prevoz na smučišču. Istočasno verjamemo, da so vam vrhunsko urejene smučarske proge v sezoni, ki se je zavlekla daleč v pozno pomlad, prinesle obilico smučarskih užitkov.

Metoda glasovanja je preprosta. Oddajte svoj glas na spletu, na spletni strani World Ski Awards:

LINK ZA NAJBOLJŠE SLOVENSKO SMUČIŠČE: https://worldskiawards.com/award/slovenia-best-ski-resort/2021

LINK ZA NAJBOLJŠI SLOVENSKI BUTIČNI HOTEL: https://worldskiawards.com/award/slovenia-best-ski-boutique-hotel/2021

ODDAJ SVOJ GLAS ZA KRVAVEC!!


Also check

Marriages

A winter fairy tale in white or a wedding in the middle of flowering pastures? Marriage is a special event in the life of each of us. Experience the most beautiful day in your life in the arms of the mountains at the highest wedding location in Slovenia. If you want a different, unique and inimitable wedding in the heart of the Kamniško - Savinjske Alps, HOTEL KRVAVEC is the right choice.

Adventure park

Krvavec summer park with active adventures offers the possibility of playing, active leisure and all-day outdoor fun. It is intended for young, individual recreationalists or groups and families. It includes as many as 5 different activities that complement each other, so you can experience everything in one day.

Bike park Krvavec

Bike park Krvavec with its diverse trails offers a varied adrenaline experience for all tastes and so descending on our trails is right for everyone.

Cable car dinner

Treat yourself to an unforgettable culinary meal. Your gondola is already waiting for you!

The Krvavec adventure

The Krvavec Adventure is a great way of discovering the mystery of Krvavec, which will surely delight visitors